Ajuntament d'Algemesí::Comerços algemesi
Xarxa Afic

Categories

L'Ajuntament d'Algemesí s'ha sumat a la iniciativa de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball,  per donar el reconeixement que el secor del comerç local es mereix amb la creació del Dial del Comerç local el 25 d’octubre.

El comerç local a la Comunitat Valenciana sou un sector clau en el desenvolupament de la societat i per aquesta raó volem celebrar la importància que teniu dins d'un model econòmic sostenible i inclusiu, sent un element essencial per a la qualitat de vida dels nostres pobles i ciutats.

Ja està el cartell en els tòtems que tenim en la ciutat i en els propers dies tant des de la Generalitat Valenciana com des dels ajuntaments es llançarà publicitat alusiva en tots els mitjans. S'estan repartint cartells per a que feu ús en els vostres aparadors.

El dia 25 d'octubre en la sala de plens de l'ajuntament d'Algemesí a les 13:30 serà l'acte de celebració del DIA DEL COMERÇ LOCAL. En aquest acte les associacions empresarials ACSA i EMPAL faran entrega dels sobrants de les TARGETES ACTIVA en les 2 edicions (la primera va finalitzar el 31 de gener i la segona el 31 de juliol) a les organitzacions Creu Rotja d'Algemesí i a ASOCALGE (associació contra el càncer d’Algemesí) tal i com estava previst en les respectives convocatòries de les targetes regal.