Ajuntament d'Algemesí::Comerços algemesi
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 103

28-06-2021 Ajudes PARÈNTESIS ALGEMESÍ - Pla Resistir III

AJUDES PARÈNTESI ALGEMESI - PLA RESISTIR III

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia vint-i-cinc de juny de 2021 va aprovar el següent acord:

APROVACIÓ LES BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA D’AJUDES PARÈNTESIS (TERCERA CONVOCATÒRIA) INCLOSES EN EL PLA RESISTIR.

Amb aquesta nova convocatòria, s'amplia l'ajuda a altres sectors no contemplats a les altres convocatòries.

Per conéixer els detalls, poden accedir a tota la informació en aquest enllaç.

 

 

18-06-2021 Comerços guardonats en el «XXIII Premi per l'Ús i la Dignificació del Valencià en l'Àmbit Municipal»

Els membres del jurat de l'edició d'enguany han decidit per unanimitat:

- Concedir el premi ex aequo en la modalitat a., corresponent a l’empresa que haja destacat en l’ús del valencià en la retolació i en el material imprés a:

  • INFOLLOP. SOLUCIONS INFORMÀTIQUES.
  • SUOFI. ABASTIMENT D’OFICINA.

- Concedir el premi ex aequo en la modalitat b., corresponent a l’empresa de nova creació que haja destacat en l’ús del valencià en la retolació i en el material imprés a:

  • OAFITGYM
  • TRENCADÍS. Café restaurant.

- Concedir el premi ex aequo en la modalitat c., relativa a l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies a:

  • ACADÈMIA ELS TARONGERS
  • DECOMOB. Mobles i decoració.

- Declarar desert el premi per l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies (pàgines web, Facebook, programari de gestió, adaptació a noves tecnologies...) per a l’empresa l’objecte de la qual és exclusivament la comunicació i difusió a través de les xarxes socials.

A cada empresa guardonada se li atorgarà un premi de 500 euros, i a més, se li concedirà un segell que avala el reconeixement per part de l’Ajuntament com a empresa que promociona i dignifica l’ús del valencià.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dimecres 23 de juny a les 13 h al saló de plens de l'ajuntament d'Algemesí.

La convocatòria d’aquests premis pretén servir d’estímul i alhora de reconeixement de l’esforç i de l’interés que mostren els comerciants de la nostra localitat per tal de fer un ús normal i natural de la llengua en els seus negocis i, alhora, facilitar que els clients puguen relacionar-s’hi sense haver de canviar de llengua. Perquè, sens dubte, retolar en valencià també és un senyal d’identitat.

01-06-2021 ANIMACIÓ COMERCIAL BERCA - VEHICLES I ENERGIA - JUNY 2021

La regidoria de promoció econòmica a través de Berca i Berca TV ofereix el servei gratuït de crear una *campanya televisiva i gràfica* per publicitar els comerços locals de manera sectorial.

Aquest mes de JUNY és el moment dels sectors VEHICLES I ENERGIA. Us deixem amb l'anunci gràfic i estigueu atents, que l'anunci televisiu ja está emetent-se en la nostra televisió local.

26-05-2021 TARGETA ACTIVA SEGONA EDICIÓ - AMPLIACIÓ DEL NOMBRE DE TARGETES

Si no has recollit encara la teua i no disposes de cita prèvia, pots sol·licitar-la a partir de hui en:
https://algemesiparticipa.com/

El ciutadà o la ciutadana aporta 20€ que es convertiran en 40€ per comprar als comerços adherits a la campanya. 

Recordeu que s'ha de dur el DNI en vigor o altre document identificatiu i que els 20€ s'abonaran amb targeta bancària.

Es tracta d'una ajuda a la ciutadania que tracta també de fomentar les compres en el comerç local.

Podeu trobar la informació completa en: http://www.algemesi.es/va/page/targeta-activa-algemesi-ii

05-05-2021 TARGETA ACTIVA ALGEMESI - SEGONA EDICIÓ

L’Ajuntament d’Algemesí posa a la venda a partir del 5 de maig 4.000 targetes moneder que proporcionarà la Caixa Rural per 20 euros. Cada targeta estarà carregada amb 40 euros que es podran consumir en els establiments adherits a la iniciativa municipal ‘Targeta Activa II’.

Qualsevol veí major d’edat podrà demanar una targeta a través de la web Algemesí Participa. Els interessats han de sol·licitar una cita prèvia per a comprar la targeta a partir del 5 de maig.

Les compres amb la ‘Targeta Activa’ es podran realitzar des del 10 de maig al 31 de juliol. Els usuaris podran consumir els 40 euros de cada targeta en una o diverses compres fins a esgotar el crèdit.

S'injectarà 160.000 euros en els establiments de la ciutat en dos mesos, la meitat de les arques municipals i la resta de la butxaca de cadascun dels usuaris de la targeta.

LLISTAT COMERÇOS ADHERITS.

Informació bases i cita prèvia.

01-05-2021 ANIMACIÓ COMERCIAL BERCA - ALIMENTACIÓ - MAIG 2021

 

La regidoria de promoció econòmica a través de Berca i Berca TV ofereix el servei gratuït de crear una *campanya televisiva i gràfica* per publicitar els comerços locals de manera sectorial.

Aquest mes de MAIG és el moment del sector ALIMENTACIÓ. Us deixem amb l'anunci gràfic i estigueu atents, que l'anunci televisiu ja está emetent-se en la nostra televisió local.

22-04-2021 Ajudes PARÈNTESI ALGEMESI - Pla Resistir II

AJUDES PARÈNTESI ALGEMESI - PLA RESISTIR II

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia setze d’abril de 2021 va aprovar el següent acord:

APROVACIÓ LES BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA D’AJUDES PARÈNTESIS (SEGONA CONVOCATÒRIA) INCLOSES EN EL PLA RESISTIR.

Amb aquesta nova convocatòria, s'amplia l'ajuda a altres sectors i s'incrementa als sectors ja afectats per la primera convocatòria.

Per conéixer els detalls, poden accedir a tota la informació en aquest enllaç.

01-04-2021 ANIMACIÓ COMERCIAL BERCA - SALUT I MASCOTES - ABRIL 2021

La regidoria de promoció econòmica a través de Berca i Berca TV ofereix el servei gratuït de crear una *campanya televisiva i gràfica* per publicitar els comerços locals de manera sectorial.

Aquest mes de ABRIL és el moment del sector CLÍNICA DENTAL, FARMÀCIA, FUNERÀRIA, FISIOTERÀPIA, HERBORISTERIA, MASCOTES, ÒPTICA, PSICOLOGIA i SERVEIS MÈDICS. Us deixem amb l'anunci gràfic i estigueu atents, que l'anunci televisiu ja está emetent-se en la nostra televisió local.

01-03-2021 ANIMACIÓ COMERCIAL BERCA - SERVEIS - MARÇ 2021

La regidoria de promoció econòmica a través de Berca i Berca TV ofereix el servei gratuït de crear una *campanya televisiva i gràfica* per publicitar els comerços locals de manera sectorial.

Aquest mes de MARÇ és el moment del sector ASSESSORIES, SERVEIS LEGALS, ETT, SERVEIS DE NETEJA, AGENTS D'ASSEGURANCES i IMMOBILIÀRIES. Us deixem amb l'anunci gràfic i estigueu atents, que l'anunci televisiu ja está emetent-se en la nostra televisió local.

01-03-2021 OUTLET EN TENDA

 

A causa del fet que la situació sanitària provocada per la Covid-19 🦠 impossibilita les aglomeracions de persones, i per poder liquidar l’estoc que haja pogut quedar després de l’estiu, des de l’Ajuntament d'Algemesí, amb la col·laboració de les associacions locals ACSA i EMPAL s'ha organitzat un OUTLET EN TENDA  🛍️ de l'1 al 7 de MARÇ 📆.

La campanya consistirà a oferir productes amb descomptes per pertànyer a temporades anteriors, però dintre de la tenda 🚩, per controlar l’aforament, i durant una setmana per evitar que es reunisca molta clientela al mateix temps.  

S'ha creat, a més, una fira virtual on es puc consultar els comerços associats i les seves ofertes.

ACCÉS A LA FIRA VIRTUAL