Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 67

07-05-2018 III RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

Un total de 30 bars d'Algemesí participen en la tercera edició de la Ruta de la Tapa que tindrà lloc tots els dijous del mes de maig. Es podran degustar 84 tapes diferents a un preu d'1 euro la tapa.

Entra al mapa de la ruta>>

Els restaurants participants en aquesta iniciativa són Ca Dora, Café-5, Bar Miguel, Bar Zamora, El Rebujito, La Mala Vida, Nou Rebombori, Avalon, El Bon Gust, Valhalla, La Taverna de Santi, La Bodegueta, El Gat Negre, Monar, Cafeteria Limbo, Tapaina, Cafeteria Mercat, Dulce Tentación, Baret de Cris, Bar Colón, Bar Garrofera, Café Chester, Manhattan, Rock a Full, Monerri’s, La Cerveseta, La Trobada, Restaurant 2R, Gol de Oro, El Gourmet.

L'objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector gastronòmic local i mostrar al públic el nivell d'hostaleria que hi ha en la ciutat. “Des de l'ajuntament volem ajudar a donar vida a la ciutat els dijous i continuar donant un impuls al sector de l'hostaleria local”, ha assegurat la regidora de Comerç i Turisme, Palma Egido.

A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi CentPiques i cinc consumicions per valor de 20€ per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a açò han d’emplenar els requadres amb segells de tres restaurants diferents, votar a la millor tapa indicant el nombre i el nom del bar i completar-ho amb les seues dades personals. A més, es podrà compartir l'experiència en les diferents xarxes socials amb el hashtag #DeTapesPerAlgemesí.

Durant el mes de maig de 2018 s'organitza una activitat animada tots els Dijous, que consisteix en realitzar una Ruta de la Tapa per tots els bars que oferixen tapa pel preu de 1€ . Participen 31 bars i restaurants

19-04-2018 PASSAREL·LA ALGEMESI

La Passarel·la d'Algemesí suposa una clara demostració del potencial comercial de la ciutat quant a establiments de moda, complements i estilisme, que aquest any celebra la seva desena convocatòria ininterrompuda, amb 27 participants i més de 250 models.

La desfilada tindrà lloc dissabte que ve 21 d'abril, a partir de les 20:15h, sobre la passarel·la muntada enfront de la Basílica de Sant Jaume, presentant sobre l'escenari les millors propostes en moda, moda infantil, tèxtil, llenceria, bany, indumentària, decoració floral, mascotes, serveis, complements, perruqueria i estètica.

La periodista Laura Grande al costat de l'especialista en moda Josep Lozano, conduiran una nit de creativitat i tendències on tots els participants, comerços, estilistes i models són d'Algemesí, a més les empreses de muntatge i direcció artística.

En aquesta ocasió, també l'associació Fotoaficionats d’Algemesí tindrà una participació activa en l'esdeveniment per captar les millors instantànies de la desfilada i seleccionar la imatge que servirà per al cartell anunciador de la següent edició.

En aquesta desena edició de la Passarel·la Algemesí participen les tendes de moda infantil CARMEN roba infantil, LITTLE KINGS, NINOS, LA PETITE MARÍA, PETIT COMITÈ, MINNISTORE, MONMENUT, TRIANGLE 2 i XULAES; en indumentària i folklore HIJAS DE CARMEN ESTEVE, AGUSTÍN I AMAIA ORFEBRES i MARGARITA VERCHER cancanes i enaguas; en bany MARÍNTIMA; en perruqueria i spa caní LA GOSSETAVALENTINA; en moda casual i complements TOROARTE; en pastisseria MONAR PASTISSERIA; en decoració floral FLORISTERIA ANTARA; en moda dona CARMEN, EL VESTIDOR D'ESTER i KCOQUETAMODA; i en el sector de perruqueria i salons de bellesa Perruqueria ROSA COLOMER, Perruqueria DÉBORA CAMPOS, Perruqueria i estètica NATALIA-ARANTXA, TACTE Mª José Martínez i Bea Girbés, Le PETIT SALON, Salons CARLOS VALIENTE i LA BARBERIA DE DANI UNISEX.

La Passarel·la Algemesí està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Algemesí i compta amb la col·laboració de l'Agrupació de Comerços i Serveis d'Algemesí (ACSA), l'oficina AFIC i la Conselleria d'Economia GV.

02-02-2018 FIRA OUTLET 2018

Els dies 24, 25 i 26 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

Relació de participants:

NOM COMERCIAL

CAROLINA BOSCH

NATURPES

CARMEN I NOELIA C.B.

CORSETERIA-LENCERIA EVA

CARMEN

NINOS MODA INFANTIL

BASE: CORREXUTA

BASE: DESMARQUE

TEXTIL TU CASA

COLCHONES MIVIS

ARTNATURA

TOIMA

MIA MODA

JOIERIA RELLOTGERIA FOLCH

DECOMOB

OLGA CUBELLS "LA MANYETA"

LITTLE KINGS

PETIT COMITÉ SABATES I COMPLEMENTS

MARINTIMA C.B.

LA CANALETA

MONMENUT

XULAES MODA INFANTIL

02-05-2017 ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LA 9ª PASSAREL·LA ALGEMESÍ

Un nombròs públic va assistir per a coneixer les diferents propostes que presentàven els comerços d'Algemesí.

Aquesta desfilada serà reproduida pel Berca televisiu en la seua programació.

28-04-2017 PASSAREL·LA ALGEMESI 2017

Un total de 23 comerços d'Algemesí pugen a la IX Passarel·la les tendències en moda i estilisme per a l'estiu 2017.

L'ASSOCIACIÓ FOTOAFICIONATS D’ALGEMESÍ NOVAMENT PARTICIPARÀ EN AQUEST ESDEVENIMENT PER A CAPTAR LES MILLORS INSTANTÀNIES DE LA DESFILADA

La Passarel·la de la Moda d'Algemesí arriba enguany a la seua novena edició amb una nova demostració del potencial comercial de la ciutat. Més de 200 models desfilaran el dissabte 29 d'abril, a partir de les 20:15 hores per la passarel·la muntada enfront de la Basílica de Sant Jaume.

Els 23 establiments mostraran sobre l'escenari les seues millors propostes en moda, moda infantil, tèxtil, llenceria, bany, indumentària, decoració floral, mascotes, serveis, complements, perruqueria i estilisme.

Més info>>

26-04-2017 II RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

BASES DE LA II RUTA DE LA TAPA 2017- ALGEMESI

 

VOT POPULAR I SORTEIG

Els clients disposaran del carnet De tapes per Algemesí amb el que podran emetre el vot de la millor tapa, amb indicació del nom de la tapa i establiment. Per a que el vot siga vàlid el carnet ha d’estar segellat per 4 establiments diferents participants en la ruta en els requadres corresponents i complimentar-lo amb les dades personals i dipositar-lo en qualsevol de les urnes situades en els establiments. Una mateixa persona pot dipositar tants carnets com vulga.

Podran participar en el sorteig totes aquelles persones físiques majors de 18 anys.

Al facilitar les dades personals el participant accepta expressament les condicions de les bases. Els guanyadors o guanyadores accepten que el seu nom i fotografia es publiquen en els mitjans que l’Ajuntament estime oportuns.

Els fullets no complimentats correctament s’eliminaran del sorteig i del recompte de vots

El recompte de vots i sorteig serà públic i es realitzarà el dia 6 de juny a les 19:30 hores en la sala del Casino Lliberal. Podran assistir els bars i restaurants participants i el públic en general.

TAPA MÉS VOTADA

Amb aquest concurs s’obtindrà el reconeixements a la:

Tapa més votada pel públic. Es premiarà amb un reconeixement que l’acredita com a la millor tapa de «La Ruta de la Tapa 2017» i que l’establiment podrà exhibir en el seu local.

PREMIS ALS CARNETS DE LA RUTA DE LA TAPA

Hi haurà diversos premis en lots de vi i consumicions.

1-Bodegas Pinord aporta cinc lots de vi

2-l’Ajuntament d’Algemesí aportarà premi de 5 consumicions per valor de 20 € cada una.

SORTEIG

Els carnets degudament cumplimentats es colocaran en una urna i s’extrauran 10 que obtindran per ordre el premis següents:

  • Els 5 primers: un lot de vi de bodegues Pinord .
  • Els 5 següents: val de 20 € en consumicions en qualsevol dels establiments participants.

Una persona sols podrà gaudir d’un premi. En cas d’extraure un carnet d’una persona ja agraciada amb un premi es procedirà a extraure un altra. El premi es comunicarà al telèfon indicat en les seues dades en el carnet de la ruta de la tapa.

Per recollir el premi és imprescindible presentar el DNI. Han de recollir el premi en les dependencies municipals de l’agència de desenvolupament d’Algemesí-AFIC en Pl. Argentina, 1, en un termini màxim de 2 setmanes des de la comunicació del resultat del sorteig, en cas contrari s’entendrà que declinen la seua acceptació. En eixe cas l’Ajuntament donarà els premis no lliurats a l’associació …..

BARS I RESTAURANTS PARTICIPANTS

Per a participar en la Ruta de la Tapa 2017, aquests establiments s’han compromès a oferir cada dijous del mes de maig de 2017 una tapa per 1 € i una beguda (cervesa, copa de vi o refrescos) per 1’50 €. Cada establiment oferta un màxim 3 tapes que són les que es poden votar en el corresponent carnet .

 

Relació de bars i restaurants participants:

 

1 GOL DE ORO (C/ Vall d'Albaida)

2 N9 HUERTAS

3 CA DORA

4 RESTURANTE EL MANANTIAL

5 CAFÉ 5

6 BAR MIGUEL

7 BAR ZAMORA

8 REBUJITO

9 BAR POLIESPORTIU

10 LA TASETA

11 NOVA MUIXERANGA

12 NOU REBOMBORI

13 AVALON

14 EL BON GUST

15 BAR LUNA

16 LA TAVERNA DE SANTI

17 LA BODEGUETA

18 EL GAT NEGRE

19 CAFETERIA LIMBO

20 TAPAINA

21 CAFETERIA MERCAT

22 EL BARET DE CRIS

23 BAR COLÓN

24 CAFÉ CHESTER

25 MANHATTAN

26 ZYTHUM CERVECERIA

27 ROCK A FULL

28 LA CERVESETA

29 LA TROBADA

30 RESTAURANT 2R

31 GOL DE ORO C/ MOLI

 

Els establiments participants i les tapes s’han publicat en un mapa interactiu que es pot visualitzar des del codi QR dels cartells i díptics i en les xarxes socials.

Amb aquest concurs s’obtindrà el reconeixements a la Tapa més votada pel públic

 

 

21-03-2017 PASSAREL·LA ALGEMESI 2017

21 establiments han iniciat els treballs per a dur endavant aquesta actuació promocional en format desfilada de moda per tal d'exhibir els seus productes i articles al públic en general. En la desfilada de moda participen tant comerços de moda en les diferents categories (infantil, moda jove, de festa, núvies, indumentària i folklore...) com altres establiments: perruqueria, estètica, complements, floristeria, etc. 

07-02-2017 FIRA OUTLET ALGEMESI 2017

Els dies 24, 25 i 26 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.